top of page

Artas ir jo šeima jau tapo "Auksinių kopų ambasadoriais"

“Su šeima jau daug metų vasaras leidžiame Nidoje. Nuo 2014 metų kai į Nidą buvo atvežtos ir pradėjo ganytis pirmosios avys, mes nuolat jas aplankome. Tiek vaikams, tiek suaugusiems, tai labai smagi atrakcija, nuolat atvažiuojame pabūti, padraugauti su šiais gyvūnėliais. Mums visiems tai teikia daug džiaugsmo, o vaikams tai dar ir edukacija.

2016 metų rudenį nusipirkome sau, savo tėvams bei draugams 13 eriukų ir 2 ožiukus mėsai, mėsytė tiesiog nereali, kosmosas...!!! Mano šeimą begalo mėgsta ėrieną, ožkieną. Tiesog dievinam ėrienos troškinius, nes tai sušildo ir atstato jėgas, kai grižtame sušale ir pavargę po būriamo su jėgos aitvarais jūroje. Pavalgęs tokio maisto nesijauti apsunkęs. Vaikai eina iš proto dėl ant griliaus keptų šonkauliukų, iškepu jiems tų šonkauliukų kalną ir per akimirką jų nebelieka. Mama mums pagamina kibinų su ėriena, jie tiesiog pasakiški…"

Mums patinka matintis sveikai, todėl nusiperkame ekologiškos mėsytės visems metams ir ja maitinamės, o prekybos centruose į mėsą net nežiurime...."

bottom of page